čtvrtek 12. září 2013

Zdravím všechny čtenáře našeho blogu. Týden máme za s sebou a děti si pomalu zvykají na školní režim. Mám pro rodiče nějaké novinky. Na poslední chvíli došlo ke změně rozvrhu a to tak, že do půl jedné a deseti minut budeme mít v úterý a ve čtvrtek ( čtvrtek tedy zůstává ). Na radě školy, která se konala 10.9. 2013 si rodiče odhlasovali zvýšení rodičovského příspěvku o 50 Kč, platba tedy činí ne 100 Kč, ale 150 Kč.
Akce třídy - 19.9. 2013 budeme mít na naši škole atletický den. Naše děti nebudou přímo závodit, ale budou fandit. Děti přijdou v ten den sportovně oblečené, budou mít penály, pastelky nebo fixy, svačinu a pití.

Ve škole se snaží všichni, každý den si připomínáme školní návyky.Děti nemohou mluvit, kdy chtějí, ale musí se přihlásit. To je zatím největší problém, protože každý chce tu svou odpověď, myšlenku okamžitě sdělit učitelce.
V psaní děláme uvolňovací cviky.Před jakýmkoli písemným projevem je důležité zatočit několikrát zápěstím a pak uchopit tužku do tří prstů. Chválím děti za domácí úkoly, nosí je všichni.
V matematice počítáme do pěti a pracujeme s barevnými kartičkami. Tak si kontroluji, jak děti umí barvy.
V prvouce si povídáme o třídě, seznamujeme se se spolužáky, procvičujeme, co je vpravo, vlevo, nahoře a dole.
Začínám fotit, takže fotky za nějaký čas budou na blogu k dispozici.
Přeji všem krásný konec týdne.

Žádné komentáře:

Okomentovat